zondag 8 juli 2012

Bobberts verjaardagsspecial

Dag bloggertjes van me!


Vandaag wordt deze blog rechtstreeks naar Bobbert gericht! Want rara welke dag is het? 8 Juli en dat is Bobbert haar verjaardag, hoera! Vandaag mag Bobbertje 16 kaarsjes uitblazen en gelukkig dansen met bloemen en een stokbrood want niemand zal haar veroordelen :-) (Behalve als die nie weten dat da haar verjaardag is he maja jwz).

Bobbert ik ken jou al veel te lang eigenlijk enja wa valt er dan eigenlijk nog te zeggen ik wil hier geen emotionele bleittekst van maken dus ga ik wat leuke prentjes opzoeken.


Haha ik typte 'raar voorwerp' in op google en kijk wat daarop komt zeg.

Moh kijk is hoe mooi. Dit prentje verwoord mijn diepste gevoelens die ik nu heb voor jou! Want ik wens u dus echt een hele ma echt hele gelukkige verjaardag.


Ma kijk da zijn wij :'(. Zie hoe gelukkig wij zijn. Wete wete wete awel he dus eigenlijk zou da leuk zijn moest ik hier zo een liedje in hebben kunnen afspelen allz snapte zo da gij da opent en dat er muziek begint te spelen ma da lukte nie en ik moest bijna wenen ma dan lukte het nog altijd nie. Dus ik zal u een link geven van een leuk liedje.
http://www.youtube.com/watch?v=xNfOcNJxHbo

Wow hoe eng is da, het einde van die link is gewoon bo :o
En nu he Bobbert, nu ga ik een tekening voor u maken.


Mooi hé, die taart heeft dus wel echt 16 kaarsjes he leuk he ja he. Ge kunt die uitprinten kheb hem speciaal op extra groot formaat gezet, ik denk toch aan alles.

Bo 
jij bent jarig
en wees daarom blij
maar niet harig
want dat is niks voor mij
en ook niet voor juni
of voor april
er rijmt niet veel op juni
maar wel op april
gisteren was ik niet thuis
jawel sorry ik loog
en toen dacht Bo er is iets niet pluis
en ze kreeg een ontsteking aan haar oog
BAM
zei het klankgedicht
BAM TSJAKA BAM
want Bo
wij wachten
wachten
op een woord
van jou
vol geluk,
slingers,
en...

Da was een gedicht van mij voor jou :D
Bo ik ga afronden ° (das een ronde heddem?)
En jij komt nu thuis van je sportfeest en bekijkt dit ik hoop da gij da vandaag bekijkt len anders is die magie eraf en ga ik u dooddoen.

Welterusten Bobbert
en
een


GELUKKIGE VERJAARDAG



:D :D :D

GROETJES

JE BFF JOKE

donderdag 10 mei 2012

BOBBERTS MYSTERIEUZE NAAM

Dag verlepte aardappelen!


Hier is alweer een superboeiende, leerrijke en hoogstaande Bobbertblog! Hoera! In dit blogbericht zullen jullie alles te weten komen over Bobbert haar échte naam. Ik zie jullie al geshockeerd naar jullie computerscherm kijken! Want o ja jullie hadden het niet verwacht, maar Bobbert is een schuilnaam. BAMBAMBAAAM. Ik geef jullie niet zomaar Bobbert haar naam jullie moeten er zelf maar achterkomen aan de hand van de afbeeldingen die ik jullie ga laten zien.

Bobbert is altijd zo trots als ze haar naam in een woord ziet staan, wel hier zijn een aantal personen enzo waar haar naam in staat jullie snappen dat wel en gaan hier dus ook niet recalcitrant over doen. Ik waarschuw jullie: de foto's kunnen misleidend zijn...







Ziezo! Jullie hebben vast heel hard nagedacht over de subtiele hints in de foto's. Ik hoop dat jullie wijzer zijn geworden! Misschien zal ik in een volgend blogbericht haar naam onthullen, voor de kindjes die het nog niet gevonden hebben.

Vlinderige groetjes,

Voldemordina


dinsdag 3 april 2012

Bobberts angsten

Hallo trouwe fans!

Ik voel de gloeiende blijdschap in jullie harten door dit nieuwe Bobbertblog-bericht! Ik weet dat het al een tijdje geleden is en dat ik jullie werelden heb laten instorten door niet iedere week een bericht te posten MAAR  ik ben terug want hoera het is paasvakantie! Ik zal jullie in dit bericht nog wat meer proberen te vertellen over Bobbert, ook al weten jullie het meeste waarschijnlijk al. Dit bericht gaat over......... BOBBERTS ANGSTEN!
Jaja, zelfs iemand als Bobbert heeft vele angsten want achter dat koele gelaat schuilt een heel gevoelig hart.


Haha kijk wat ik heb ontdekt


Maar oké, Bobberts angsten:


Bobbert krijgt de bibbers van 'Saw', ze heeft er zelfs een nachtmerrie over gehad na het bekijken van de film! Volgens mij krijgt ze sindsdien ook de bibbers van varkens. Jaja gekke Bobbert hoor ik jullie zeggen. 

Ze is ook bang van bijen! Ja! Maar vooral van de dissectie van een bij! Effe een boeiend verhaaltje: we moesten bij biologie de poten van een bij eraf trekken, maar Bobo was te gevoelig en heeft daardoor de leerkracht alles laten doen (die de poot er trouwens zonder pincet af trok). Maar eigenlijk weten jullie 3 dat al want jullie zijn mijn enige fans.



Om haar angsten voor Harry Potter te verbergen gebruikt ze haar cliché-smoes 'da zijn stomme films'. Maar dit zijn allemaal leugens omdat ze haar werkelijke gelaat niet wil tonen! Ze vindt de films van Harry eng!






Bobbert is ook bang van pony's zonder staart! Jullie kunnen dit misschien vreemd vinden, maar als je volgens mij verder kijkt in de psychologie van de mens kom je erachter deze angst moet voortkomen uit een trauma van haar kindertijd. Het is trouwens ook maar onnatuurlijk om een pony zonder staart te zien wat een soort storing veroorzaakt in onze acceptabele normaalheidsgraad.





Eén van Bobbert haar grotere angsten zijn spinnen! Als Bobbert een spin ziet, dan blokkeert er iets in haar. Ze heeft dan ook een grote neiging tot het doden van de spin, ja ze wordt een echt monster.






Dit is ook een speciale angst van Bobbert: opeens pinguïns over straat zien lopen. De oplettende lezers hebben misschien gemerkt dat de pinguïn op het plaatje een valse pinguïn is! Wat opnieuw duidelijk maakt dat pinguïns die opeens over straat lopen zelden voorkomen. Bobbert vreest het toch, want tussen jou en mij, wij zouden toch ook wel even schrikken moesten zoiets zien! Behalve als er in jouw buurt een dierentuin is.










Zozo dit waren natuurlijk niet al Bobbert haar angsten, zo is ze ook bang van slangen, een bepaalde leerkracht, muizen, zwevende bloemen, vogels zonder vleugels die toch kunnen vliegen, ... Ik weet bijna zeker dat jullie nu wat meer over Bobbert weten en dat jullie mij er ook verschrikkelijk dankbaar voor zijn! Ik ben blij dat ik jullie wat kan bijleren.

Geheimzinnige lach en groetjes van

Voldemordina

zondag 4 maart 2012

De gelijkenissen tussen Bobbert en een gnoe

Hoi lieve kindertjes!

Vandaag heb ik voor jullie het meest boeiende blogbericht ooit: de gelijkenissen tussen Bobbert en een gnoe. Ik ben er zeker van dat iedereen zich al eens afgevraagd heeft hoe hard ons Bobbertje op een gnoe lijkt en dit is het moment om het te weten te komen!

Ten eerste een foto van de gnoe:














Nu een foto van Bobbert:


















Op het eerste gezicht zouden jullie denken: bwa, maar een beetje. Maaaar vinden jullie het niet vreemd dat ik alleen Bobbert haar bovenkant laat zien? Hoe ze er werkelijk uitziet is zo:




















Jaja, dit was vast wel een shock voor jullie. Wie had gedacht dat Bobbert eigenlijk een gnoe is? Dit was weer een leerrijke blog!

Evile groetjes,

Voldemordina

donderdag 1 maart 2012

Bobbert haar grootste lichamelijke afwijking

Dag lieve kapoentjes van me!

Vandaag krijgen jullie van mij een heel speciaal blogbericht namelijk over....... *PAM PAM PAM* Bobbert haar grootste lichamelijke afwijking! Hoera! Ze heeft er heel wat en die varriëren van ernstig naar gewoonweg lachwekkend! Maar vandaag leg ik jullie haar ernstigste lichamelijke afwijking uit namelijk:

TRILLENDE OGEN

Jaja, jullie lazen het goed, ons Bobbertje heeft trillende ogen. Het is heel vreemd, maar als ze haar concentreert op een bepaald punt kan ze haar ogen laten trillen! Volgens mij komt dat omdat ze onzichtbare lasers in haar ogen heeft omdat ze een robot is van een planeet hier ver ver vandaan MAAAAAAR dit zijn enkel theoriën. Omdat ik de waarheid wil weten ga ik het nu opzoeken op internet!

Ik heb lang moeten zoeken, maar oké, het resultaat: Bobbert heeft een oogaandoening volgens deze site http://www.oogartsen.nl/oogartsen/oogleden/krampen_ooglid_spastische_trillende_oogleden_botox/.
Ik vond het best geinig, ik citeer:
oké ik ontdek net dat ik niet kan citeren omdat ik niet kan kopiëren op die site. Het komt er eigenlijk gewoon op neer dat Bobbert een raar kindje is. MAAAAAAAAR dat we haar moeten steunen! En dat het een spastisch trekje is en dat het komt omdat ons Bobbertje oververmoeid is.
 
Gelukzalige groetjes van

Voldemordina

zondag 26 februari 2012

Banaan

Dag bloggertjes!

Goh zullen jullie zeggen, wat is het lang geleden dat Voldemordina een blogje schreef! Wel dat is ook zo, maar ik kan jullie vertellen hoe dat komt. Wij hebben op school zo van die leuke leerkrachtjes die ons graag bezighouden en ons wat werk meegeven voor thuis! En Bobbert is ook verscheidene keren stout geweest waardoor ik haar moest straffen met er geen te schrijven. Eigenlijk heb ik vandaag niet echt inspiratie dus hou jullie maar vast aan de takken van de boompjes, want hier komt waarschijnlijk het nuttelooststestesteste blogbericht ooit!
Hoera heb ik toch opeens wat inspiratie! Ik zal jullie mijn zelfgemaakte strip laten zien die ik elke dag aan 3 dwaze kindjes liet zien! Dan kan ik nog beroemd worden ook!



Wauw dit bracht wat herinneringen bij me op! Hopelijk vonden jullie het mooi, ook al heeft het totaal niks met Bobbertje te maken. Ik ben trouwens met haar op klassenweekend geweest! Het was heel avontuurlijk, want we hebben midden in de nacht blad-steen-schaar gespeeld terwijl er een moordlustige mevrouw met haar al even moordlustige hondjes beneden rondsloop! Jaja, mooie tijd.

Groetjes en gezegendheid van

Voldemordina

dinsdag 31 januari 2012

31/01/2012

Dag boze bloggertjes!

Ik moet jullie toegeven dat ik vandaag een beetje bang was van onze Bobbert. Ze was extreem agressief en emotioneel. Ik zal jullie vertellen hoe dat komt! Normaal is Bobbert een vrolijke meid, maar vandaag zat het haar allemaal niet zo mee. Toen ik haar vroeg op msn hoe het nu weer kwam dat ze zo agressief was zei ze het volgende:



Zoals jullie zien was Bobbert er dus erg aan toe vandaag. Haar emoties kwamen vooral bij LO te boven, toen we moesten basketballen. Haar basketbal werd vaak uit haar handen geslagen door ons en dat was eigenlijk best geinig. Vooral haar hoofd op die momenten was flaterend, maar nu ik dit zo herlees kom ik eigenlijk wel over als een extreem evil kind en voel ik me schuldig. Maar zoals jullie zien was het eigenlijk vooral mijn anonieme nicht haar schuld. Gelukkig zijn Bobbert haar emoties langzaam aan voorbij gegaan in het laatste uur van onze schooldag en was ze weer haar gelukkige zelf! Rating van de dag over haar gedrag:

Gedrag: 2/10
Nota: Je zal nu vast denken: maar het was allemaal jullie schuld! Welnee, helemaal niet. Bobbert kan vaak een nogal uitdagende persoonlijkheid hebben. Zo praat ze vaak over de dood en over agressieve gevoelens waar dan ook vaak het woord 'dooddoen' in komt (zie afbeelding). Ze gebruikte deze dag ook heel ongepaste woorden en ging vaak apart staan om medelijden op te wekken.

Zo, hopelijk hielp dit jullie wat in het ontwikkelen van een eigen persoonlijk (daarmee bedoel ik dus het niet-na-apen van Bobbert die vast en zeker een negatieve invloed zal hebben op jullie levensstijl)!

Diepgaande groeten,

Voldemordina

vrijdag 27 januari 2012

Bobberts haatgevoelens.

Hallo kindertjes!

Vandaag heb ik voor jullie een heel speciale aflevering van Bobbertblog! Namelijk over Bobberts haatgevoelens. Jaja, Bobbert heeft haatgevoelens! Kijk maar even met me mee. *FLOEP*

Ze haat:

 Coole Harry Potter met de bril en zijn vrienden











Desupergoedefmegafantastische Arctic Monkeys











Hetisheelonnatuurlijkalsjeditnietlust snoep












Lieveonschuldige kinderen










Megagrotemevandielangenekken dino's













*FLOEP* We zijn weer terug! Wauw wat is die Bobbert een haatdragend persoon hoor ik je al denken. Wel, misschien is ze dat ook. Ik (Voldemordina) ben zonet te weten gekomen dat Bobbert alle dingen haat die ik leuk vind! Ja, best shockerend hé! Nu hoor ik je denken: MA UNK WAAROM ZIJT GUNDER DAN VRIENDINNEN? Wel, omehoela ik weet het niet. Misschien vullen we elkaar op? Misschien gunt ze m'n geluk niet en doet ze alsof ik haar vriendin ben zodat ze me in het holst van de nacht kan vermoorden omdat ze een geheime spion-alien is van de planeet Sjamalaland?

Ik
zal
het
nooit
weten.

DOEEEEEEEEEEEEEEEEG ZEI VOLDEMORDINA EN ZE ZWAAIDE MET HAAR HANDEN

woensdag 25 januari 2012

25/01/2012

Haaidiehow kabouters!

Vandaag weer een nieuw berichtje over die malle meid met de schuilnaam Bobbert! Hoera! Wat heeft Bobbert vandaag gedaan? Wel, ik zal het je vertellen aan de hand van een handig schemaatje:

GOEDE DINGEN                                                  
- opgelet bij de 2 uur durige uitleg                          
   over de damiaanactie                                           
- haar tanden gepoetst                                             

SLECHTE DINGEN
- kindjes geslagen op onverwachte momenten
- beroep gedaan op ongepast taalgebruik
- stout geweest tijdens lessen
- geroddeld over een klasgenoot zijn papa
- zich ingeschreven voor een fuif en daardoor haar
papa teleurgesteld

Zoals jullie zien heeft Bobbert haar best gedaan om zo veel mogelijk goede dingen te doen! Hier wil ik Bobbert rechtstreeks voor feliciteren, proficiat Bobbert! Voor de rest heeft Bobbert niet echt veel speciale dingen gedaan, daarom zal ik jullie wat vertellen over Bobbert haar leven en over hoe het komt dat zij de persoon is geworden die zij nu is.

- Bobbert werd geboren op 8 juli 1996. Ze had krulletjes toen ze geboren werd maar toen de dokters haar haar wasten verdwenen haar krulletjes. Trauma 1.

- 1 september 2002: eerste leerjaar. Hier kende ik Bobbert al wat beter en zij mij ook. Maar we werden op brutale wijze van elkaar gesplitst doordat we in verschillende klassen zaten. Trauma 2.

- 1 september 2007: moordende leerkracht. Trauma 3.

- Datum vergeten: gemeen gefopt doordat een leider van de ksa aan een boom hing. Trauma 4.

- 1 september 2008: stomme beslissing gemaakt die heel ons leven zou veranderen. Trauma 5.

- 1 september 2010 tot 25 januari 2012 en verder: extreem moordende leerkracht. Trauma 6.

Dit zijn natuurlijk niet alle trauma's die ons Bobbertje heeft meegemaakt. Er zijn nog vele tussentrauma's zoals je inschrijven voor een talentenwedstrijd op school, je belachelijk maken en niet winnen. Misschien is uit deze trauma's een sterkere persoonlijkheid gekomen, misschien heeft het haar verschrompelt. Jullie mogen het zelf lekker uitmaken.

Oprechte groeten,
Voldemordina.



vrijdag 20 januari 2012

21/01/2012

Deze dag bracht Bobbert weer veel dingen teweeg. Zo heeft ze samen met mij onbewust een leerkracht beledigd hier is het verhaal:

Voldemordina en Bobbert wandelden door school en kwamen een probleem tegen! We wouden door een deur gaan, maar er wou ook een leerkrachtje door die deur. Wij als vriendelijke, goed opgevoede kindjes gingen opzij voor de leerkracht, maar die leerkracht zei niet een vriendelijk 'dankjewel' of lachte zelfs niet! Dit vonden wij een beetje onaanvaardbaar en daar waren we dan ook over aan het praten op de trap. MAAR DAN ontdekten we dat de leerkracht achter ons liep! Oeps.

Voor de rest heeft Bobbert niet echt kapoenstreken uitgehaald buiten drukheid tijdens de les ofzo. Heb ik jullie lezertjes al gezegd dat wij Bobbert ook wel eens Bobo noemen? Wel, Bobo is een konijn. Hier een foto:



















Ik hoop dat jullie Bobbert hierdoor wat beter heben leren kennen!
Mysterieuze groetjes,

Voldemordina

vrijdag 13 januari 2012

Welkom

Bobbertblog is een blog waar je gelukkig kan zijn en waar je Bobbert haar leven kan meevolgen. Bobbert is een 15 jarig meisje die heel wat avonturen beleefd! Ik (Voldemordina) ga in deze blog schrijven over al haar avontuurtjes. Dit is geen pestblog, Bobbert weet hiervan en is ook volledig akkoord met dit fantastische plan. Ik zal dan maar beginnen zeker met de avontuurtjes die ze vandaag heeft beleefd, niet dat iemand dit gaat lezen buiten Bobbert en die 2 andere gekke kindjes waar ik mee omga.

13/01/2012
Bobbert heeft vandaag heel wat kapoenstreken uitgehaald. Zo heeft ze de leerkracht wiskunde heel erg geïrriteerd en zelfs stylo's naar haar gegooid! Ze heeft de hele dag een liedje gezongen (Devil in disguise van Elvis Presley), bij informatica pas door gehad hoe het liedje heette, ruzie gemaakt om het geplande klassenweekend, gepraat, niet opgelet bij geschiedenis en haar ouders teleurgesteld. Bobbert had vandaag een rode broek aan en een bruine trui. Ze was gelukkig.