dinsdag 31 januari 2012

31/01/2012

Dag boze bloggertjes!

Ik moet jullie toegeven dat ik vandaag een beetje bang was van onze Bobbert. Ze was extreem agressief en emotioneel. Ik zal jullie vertellen hoe dat komt! Normaal is Bobbert een vrolijke meid, maar vandaag zat het haar allemaal niet zo mee. Toen ik haar vroeg op msn hoe het nu weer kwam dat ze zo agressief was zei ze het volgende:



Zoals jullie zien was Bobbert er dus erg aan toe vandaag. Haar emoties kwamen vooral bij LO te boven, toen we moesten basketballen. Haar basketbal werd vaak uit haar handen geslagen door ons en dat was eigenlijk best geinig. Vooral haar hoofd op die momenten was flaterend, maar nu ik dit zo herlees kom ik eigenlijk wel over als een extreem evil kind en voel ik me schuldig. Maar zoals jullie zien was het eigenlijk vooral mijn anonieme nicht haar schuld. Gelukkig zijn Bobbert haar emoties langzaam aan voorbij gegaan in het laatste uur van onze schooldag en was ze weer haar gelukkige zelf! Rating van de dag over haar gedrag:

Gedrag: 2/10
Nota: Je zal nu vast denken: maar het was allemaal jullie schuld! Welnee, helemaal niet. Bobbert kan vaak een nogal uitdagende persoonlijkheid hebben. Zo praat ze vaak over de dood en over agressieve gevoelens waar dan ook vaak het woord 'dooddoen' in komt (zie afbeelding). Ze gebruikte deze dag ook heel ongepaste woorden en ging vaak apart staan om medelijden op te wekken.

Zo, hopelijk hielp dit jullie wat in het ontwikkelen van een eigen persoonlijk (daarmee bedoel ik dus het niet-na-apen van Bobbert die vast en zeker een negatieve invloed zal hebben op jullie levensstijl)!

Diepgaande groeten,

Voldemordina

vrijdag 27 januari 2012

Bobberts haatgevoelens.

Hallo kindertjes!

Vandaag heb ik voor jullie een heel speciale aflevering van Bobbertblog! Namelijk over Bobberts haatgevoelens. Jaja, Bobbert heeft haatgevoelens! Kijk maar even met me mee. *FLOEP*

Ze haat:

 Coole Harry Potter met de bril en zijn vrienden











Desupergoedefmegafantastische Arctic Monkeys











Hetisheelonnatuurlijkalsjeditnietlust snoep












Lieveonschuldige kinderen










Megagrotemevandielangenekken dino's













*FLOEP* We zijn weer terug! Wauw wat is die Bobbert een haatdragend persoon hoor ik je al denken. Wel, misschien is ze dat ook. Ik (Voldemordina) ben zonet te weten gekomen dat Bobbert alle dingen haat die ik leuk vind! Ja, best shockerend hé! Nu hoor ik je denken: MA UNK WAAROM ZIJT GUNDER DAN VRIENDINNEN? Wel, omehoela ik weet het niet. Misschien vullen we elkaar op? Misschien gunt ze m'n geluk niet en doet ze alsof ik haar vriendin ben zodat ze me in het holst van de nacht kan vermoorden omdat ze een geheime spion-alien is van de planeet Sjamalaland?

Ik
zal
het
nooit
weten.

DOEEEEEEEEEEEEEEEEG ZEI VOLDEMORDINA EN ZE ZWAAIDE MET HAAR HANDEN

woensdag 25 januari 2012

25/01/2012

Haaidiehow kabouters!

Vandaag weer een nieuw berichtje over die malle meid met de schuilnaam Bobbert! Hoera! Wat heeft Bobbert vandaag gedaan? Wel, ik zal het je vertellen aan de hand van een handig schemaatje:

GOEDE DINGEN                                                  
- opgelet bij de 2 uur durige uitleg                          
   over de damiaanactie                                           
- haar tanden gepoetst                                             

SLECHTE DINGEN
- kindjes geslagen op onverwachte momenten
- beroep gedaan op ongepast taalgebruik
- stout geweest tijdens lessen
- geroddeld over een klasgenoot zijn papa
- zich ingeschreven voor een fuif en daardoor haar
papa teleurgesteld

Zoals jullie zien heeft Bobbert haar best gedaan om zo veel mogelijk goede dingen te doen! Hier wil ik Bobbert rechtstreeks voor feliciteren, proficiat Bobbert! Voor de rest heeft Bobbert niet echt veel speciale dingen gedaan, daarom zal ik jullie wat vertellen over Bobbert haar leven en over hoe het komt dat zij de persoon is geworden die zij nu is.

- Bobbert werd geboren op 8 juli 1996. Ze had krulletjes toen ze geboren werd maar toen de dokters haar haar wasten verdwenen haar krulletjes. Trauma 1.

- 1 september 2002: eerste leerjaar. Hier kende ik Bobbert al wat beter en zij mij ook. Maar we werden op brutale wijze van elkaar gesplitst doordat we in verschillende klassen zaten. Trauma 2.

- 1 september 2007: moordende leerkracht. Trauma 3.

- Datum vergeten: gemeen gefopt doordat een leider van de ksa aan een boom hing. Trauma 4.

- 1 september 2008: stomme beslissing gemaakt die heel ons leven zou veranderen. Trauma 5.

- 1 september 2010 tot 25 januari 2012 en verder: extreem moordende leerkracht. Trauma 6.

Dit zijn natuurlijk niet alle trauma's die ons Bobbertje heeft meegemaakt. Er zijn nog vele tussentrauma's zoals je inschrijven voor een talentenwedstrijd op school, je belachelijk maken en niet winnen. Misschien is uit deze trauma's een sterkere persoonlijkheid gekomen, misschien heeft het haar verschrompelt. Jullie mogen het zelf lekker uitmaken.

Oprechte groeten,
Voldemordina.



vrijdag 20 januari 2012

21/01/2012

Deze dag bracht Bobbert weer veel dingen teweeg. Zo heeft ze samen met mij onbewust een leerkracht beledigd hier is het verhaal:

Voldemordina en Bobbert wandelden door school en kwamen een probleem tegen! We wouden door een deur gaan, maar er wou ook een leerkrachtje door die deur. Wij als vriendelijke, goed opgevoede kindjes gingen opzij voor de leerkracht, maar die leerkracht zei niet een vriendelijk 'dankjewel' of lachte zelfs niet! Dit vonden wij een beetje onaanvaardbaar en daar waren we dan ook over aan het praten op de trap. MAAR DAN ontdekten we dat de leerkracht achter ons liep! Oeps.

Voor de rest heeft Bobbert niet echt kapoenstreken uitgehaald buiten drukheid tijdens de les ofzo. Heb ik jullie lezertjes al gezegd dat wij Bobbert ook wel eens Bobo noemen? Wel, Bobo is een konijn. Hier een foto:



















Ik hoop dat jullie Bobbert hierdoor wat beter heben leren kennen!
Mysterieuze groetjes,

Voldemordina

vrijdag 13 januari 2012

Welkom

Bobbertblog is een blog waar je gelukkig kan zijn en waar je Bobbert haar leven kan meevolgen. Bobbert is een 15 jarig meisje die heel wat avonturen beleefd! Ik (Voldemordina) ga in deze blog schrijven over al haar avontuurtjes. Dit is geen pestblog, Bobbert weet hiervan en is ook volledig akkoord met dit fantastische plan. Ik zal dan maar beginnen zeker met de avontuurtjes die ze vandaag heeft beleefd, niet dat iemand dit gaat lezen buiten Bobbert en die 2 andere gekke kindjes waar ik mee omga.

13/01/2012
Bobbert heeft vandaag heel wat kapoenstreken uitgehaald. Zo heeft ze de leerkracht wiskunde heel erg geïrriteerd en zelfs stylo's naar haar gegooid! Ze heeft de hele dag een liedje gezongen (Devil in disguise van Elvis Presley), bij informatica pas door gehad hoe het liedje heette, ruzie gemaakt om het geplande klassenweekend, gepraat, niet opgelet bij geschiedenis en haar ouders teleurgesteld. Bobbert had vandaag een rode broek aan en een bruine trui. Ze was gelukkig.