dinsdag 3 april 2012

Bobberts angsten

Hallo trouwe fans!

Ik voel de gloeiende blijdschap in jullie harten door dit nieuwe Bobbertblog-bericht! Ik weet dat het al een tijdje geleden is en dat ik jullie werelden heb laten instorten door niet iedere week een bericht te posten MAAR  ik ben terug want hoera het is paasvakantie! Ik zal jullie in dit bericht nog wat meer proberen te vertellen over Bobbert, ook al weten jullie het meeste waarschijnlijk al. Dit bericht gaat over......... BOBBERTS ANGSTEN!
Jaja, zelfs iemand als Bobbert heeft vele angsten want achter dat koele gelaat schuilt een heel gevoelig hart.


Haha kijk wat ik heb ontdekt


Maar oké, Bobberts angsten:


Bobbert krijgt de bibbers van 'Saw', ze heeft er zelfs een nachtmerrie over gehad na het bekijken van de film! Volgens mij krijgt ze sindsdien ook de bibbers van varkens. Jaja gekke Bobbert hoor ik jullie zeggen. 

Ze is ook bang van bijen! Ja! Maar vooral van de dissectie van een bij! Effe een boeiend verhaaltje: we moesten bij biologie de poten van een bij eraf trekken, maar Bobo was te gevoelig en heeft daardoor de leerkracht alles laten doen (die de poot er trouwens zonder pincet af trok). Maar eigenlijk weten jullie 3 dat al want jullie zijn mijn enige fans.



Om haar angsten voor Harry Potter te verbergen gebruikt ze haar cliché-smoes 'da zijn stomme films'. Maar dit zijn allemaal leugens omdat ze haar werkelijke gelaat niet wil tonen! Ze vindt de films van Harry eng!






Bobbert is ook bang van pony's zonder staart! Jullie kunnen dit misschien vreemd vinden, maar als je volgens mij verder kijkt in de psychologie van de mens kom je erachter deze angst moet voortkomen uit een trauma van haar kindertijd. Het is trouwens ook maar onnatuurlijk om een pony zonder staart te zien wat een soort storing veroorzaakt in onze acceptabele normaalheidsgraad.





Eén van Bobbert haar grotere angsten zijn spinnen! Als Bobbert een spin ziet, dan blokkeert er iets in haar. Ze heeft dan ook een grote neiging tot het doden van de spin, ja ze wordt een echt monster.






Dit is ook een speciale angst van Bobbert: opeens pinguïns over straat zien lopen. De oplettende lezers hebben misschien gemerkt dat de pinguïn op het plaatje een valse pinguïn is! Wat opnieuw duidelijk maakt dat pinguïns die opeens over straat lopen zelden voorkomen. Bobbert vreest het toch, want tussen jou en mij, wij zouden toch ook wel even schrikken moesten zoiets zien! Behalve als er in jouw buurt een dierentuin is.










Zozo dit waren natuurlijk niet al Bobbert haar angsten, zo is ze ook bang van slangen, een bepaalde leerkracht, muizen, zwevende bloemen, vogels zonder vleugels die toch kunnen vliegen, ... Ik weet bijna zeker dat jullie nu wat meer over Bobbert weten en dat jullie mij er ook verschrikkelijk dankbaar voor zijn! Ik ben blij dat ik jullie wat kan bijleren.

Geheimzinnige lach en groetjes van

Voldemordina