zondag 26 februari 2012

Banaan

Dag bloggertjes!

Goh zullen jullie zeggen, wat is het lang geleden dat Voldemordina een blogje schreef! Wel dat is ook zo, maar ik kan jullie vertellen hoe dat komt. Wij hebben op school zo van die leuke leerkrachtjes die ons graag bezighouden en ons wat werk meegeven voor thuis! En Bobbert is ook verscheidene keren stout geweest waardoor ik haar moest straffen met er geen te schrijven. Eigenlijk heb ik vandaag niet echt inspiratie dus hou jullie maar vast aan de takken van de boompjes, want hier komt waarschijnlijk het nuttelooststestesteste blogbericht ooit!
Hoera heb ik toch opeens wat inspiratie! Ik zal jullie mijn zelfgemaakte strip laten zien die ik elke dag aan 3 dwaze kindjes liet zien! Dan kan ik nog beroemd worden ook!



Wauw dit bracht wat herinneringen bij me op! Hopelijk vonden jullie het mooi, ook al heeft het totaal niks met Bobbertje te maken. Ik ben trouwens met haar op klassenweekend geweest! Het was heel avontuurlijk, want we hebben midden in de nacht blad-steen-schaar gespeeld terwijl er een moordlustige mevrouw met haar al even moordlustige hondjes beneden rondsloop! Jaja, mooie tijd.

Groetjes en gezegendheid van

Voldemordina